ABD'li Kadın Belediye Başkanı Rogero Adana'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD'li Kadın Belediye Başkanı Rogero Adana'da

ABD\'li Kadın Belediye Başkanı Rogero Adana\'da
31.01.2014 21:40

ABD Adana Konsolosu Espinoza, Knoxville kentinin ilk kadın başkanı Rogero, onuruna resepsiyon verdi.

ABD Adana Konsolosu John L. Espinoza, ABD'nin Tennese eyaletine bağlı Knoxville şehrinin ilk kadın belediye başkanı Madeline Rogero, onuruna resepsiyon verdi.

Espinoza, Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki evinde verdiği resepsiyonda, Rogero'nun 33 yıldır belediye başkanlığı yapan çok başarılı bir siyasetçi olduğunu söyledi.

Kadınların siyasette aktif rol almasını her zaman desteklediklerini belirten Espinoza, Rogero'yu ve diğer diğer misafirleri ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti.

Rogero ise insan ve kadın hakları konusunda verilen etkin mücadeleden etkilendiğini ve Türkiye'de bulunmaktan dolayı da son derece mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'ye torunuyla geldiğini ve gördüklerinden çok etkilendiğini anlatan Rogero, "Türkiye'de yaşanan bu güzel gelişmelerin devam etmesini diliyorum. ABD'ye döndüğümde burada karşılaştığım güzellikleri, orada yaşayan Türk dostlarıma anlatmak için sabırsızlanıyorum. Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu herkese anlatacağım" dedi.

Resepsiyona, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve birçok davetli katıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'li Kadın Belediye Başkanı Rogero Adana'da - Son Dakika


Advertisement