Abdulkadir Çat'ın Minik Sporculara Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Çat'ın Minik Sporculara Hediyesi

Abdulkadir Çat\'ın Minik Sporculara Hediyesi

Sporcu Dostu Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat minik sporculara eşofman hediye etti.

18.11.2012 14:21

Spora ve sporcuya destek olmayı sürdüren Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye Spor Kulübü bünyesindeki karate ve U-16 futbol takımından oluşan yüzlerce sporcuya eşofman dağıttı.

Seydişehir Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın yanı sıra Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ile Belediye Birim Müdürleri, Belediye Spor Kulübü Hocalarıyla veliler katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Belediye olarak her zaman spora ve sporcuya önem verdiklerini vurgulayarak; "Amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı sağlamaktır. Elimizdeki mütevazi imkanlarımızı çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için kullanmaktan çekinmiyoruz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteği vermeye hazırız.

Göreve geldikten sonra kurduğumuz Belediye Spor Kulübü bünyesindeki voleybol, basketbol, karate, futbol takımlarımızla bireysel ve takım sporlarında çok önemli başarılara imza attık. İlçemizin ismini sporda en iyi şekilde duyuruyoruz" dedi.

Atatürk'ün "Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim " sözlerinden alıntı yapan Abdulkadir Çat, minik sporculardan okullarını ve derslerini aksatmamalarını özellikle istedi:"Sporla uğraşırken derslerinize çok çalışacaksınız.Anne, babalarınız ve bizler sizin iyi birer sporcu olarak yetişeceğinize, çalışkan bireyler olarak gelecekte çok önemli görevler üstleneceğinize inanıyoruz. Millet olarak sizden beklentimiz budur. Yeter ki çok çalışın.Ailenizin ve öğretmenlerinizin sözünü dinleyin. Çünkü sizin daha iyi bir eğitim almanız ve geleceğe emin adımlarla ilerlemeniz çok önemlidir. Sizlere güvenimiz tam ve sonsuzdur" diyerek sporculara, velilere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ise sporculara verdiği destek ve kıymetli hizmetleri için Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini ifade ederek; "Spor sayesinde edineceğiniz disiplinli çalışmalar derslerinize olumlu yansıyacaktır. Sağlıklı fiziki yapınız ve akıllı duruşunuzla spor yapmayı sürdüreceğinize inanıyoruz" dedi.

Belediye Başkanının elinden eşofmanlarını alan öğrenciler büyük bir sevinçle Başkan'a teşekkürlerini sundular. Veliler de Belediyenin sporu teşvik etmesinden ve sağladığı olanaklardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Eşofmanlarını alan sporcular Belediye Başkan Abdulkadir Çat ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulkadir Çat'ın Minik Sporculara Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement