Abdullah Gül Oyunu Kullandı: Cumhurbaşkanı Olarak Son Kez Oy Kullandık - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül Oyunu Kullandı: Cumhurbaşkanı Olarak Son Kez Oy Kullandık

Abdullah Gül Oyunu Kullandı: Cumhurbaşkanı Olarak Son Kez Oy Kullandık

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya İlk Okulu'nda oyunu kullandı. Gül "TBMM'nin seçtiği son Cumhurbaşkanı olarak son kez oyumuzu kullandık." dedi.

10.08.2014 14:21  Güncelleme: 16:58

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, Çankaya İlkokulu'nda oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı olarak son kez oyunu kullanan Gül, koltuğuna geçecek ismi, yani halefini belirleyecek oyu vermiş oldu.

CUMHURBAŞKANI OLARAK SON KEZ OY KULLANDI

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Gül, "TBMM'nin seçtiği son Cumhurbaşkanı olarak son kez oyumuzu kullandık. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. 7 sene önce yaşanan demokrasi ve hukuka aykırı olaylar söz konusu olunca bir Anayasa değişikliği yapmıştık. Ve bugün ilk defa halk oylamasıyla Cumhurbaşkanı'nı seçecek. Bunun hayırlı olmasını, iyilikler getirmesini temenni ediyorum. Bütün arzum görüşüm ve tavsiyem cumhurbaşkanı olarak artık Türkiye'nin yarından itibaren gerçek gündemine dönmesi, demokrasi ve hukuk yolunda kendisini güçlendirerek yoluna devam etmesidir. Bir kez daha hepinize çok teşekkür ediyorum, bütün vatandaşlarıma da muhabbetlerimi sunuyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdullah Gül Oyunu Kullandı: Cumhurbaşkanı Olarak Son Kez Oy Kullandık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • :): Kesin Demirtaşa Vermiştir 5 14 Yanıtla
  • kahraman beşiktaş: bence cumhurbaşkanı oy kullanmaz yada yemin ederken tarafsızlık yemini çıkarılsın hem namus şeref üstüne yemin etcen sonrada oy kullancan çelişkili oluyor ya yemini düzenlemek gerek yada oy kullanmaması gerek 4 4 Yanıtla

Advertisement