Acil Serviste Taşkınlık Yapan 2 Alkollü Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Acil Serviste Taşkınlık Yapan 2 Alkollü Gözaltına Alındı

Acil Serviste Taşkınlık Yapan 2 Alkollü Gözaltına Alındı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde devlet hastanesine giden alkollü 2 kişi, muayene için bekledikleri sırada doktorların kendilerine bakmadığını iddia ederek taşkınlık çıkardı.

07.07.2016 12:28

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde devlet hastanesine giden alkollü 2 kişi, muayene için bekledikleri sırada doktorların kendilerine bakmadığını iddia ederek taşkınlık çıkardı. Sağlık çalışanları ve güvenlikçilere saldırıp hakaret eden 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün gece Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Alkol aldıktan sonra hastanenin acil servisine giden 2 kişi, rahatsızlandıklarını belirterek muayene olmak istedi. Yoğunluk nedeniyle beklemeleri söylenen 2 kişi, duruma sinirlenerek alkolün de etkisiyle sağlık çalışanları ve kendilerini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine saldırıp hakaret etmeye başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine acil servise polis çağrıldı. Hastaneye gelen polis, 2 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü. 2 şüpheli emniyette ifadeleri alındıktan sonra haklarında Kabahatlar Kanunu hükümlerine göre idari pana cezası uygulanarak serbest bırakıldı.

- Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acil Serviste Taşkınlık Yapan 2 Alkollü Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement