Acılı Eş, 1 Yaşındaki Bebekleriyle Mezar Başında Feryat Etti - Son Dakika
Güncel

Acılı Eş, 1 Yaşındaki Bebekleriyle Mezar Başında Feryat Etti

Acılı Eş, 1 Yaşındaki Bebekleriyle Mezar Başında Feryat Etti

'aşkım, GETİRDİM OĞLUMUZU BAK' Türkiye'yi yasa boğan maden kazasında hayatını kaybeden işçi İbrahim Duman'ın 2 yıllık eşi Semra Duma mezarı başında ağıtlar yaktı.

20.05.2014 17:44

'aşkım, GETİRDİM OĞLUMUZU BAK'

Türkiye'yi yasa boğan maden kazasında hayatını kaybeden işçi İbrahim Duman'ın 2 yıllık eşi Semra Duma mezarı başında ağıtlar yaktı. Duman, eşinin mezarına ayın 30'unda 1 yaşına girecek olan oğulları İsmail Duman ile birlikte gitti. Acılı eş 'Aşkım getirdim oğlumuzu bak, Çok erken gittin be kocam. Doyamadım sana, çok genç gittin bırakıp beni buralarda?, diyerek gözyaşları döktü.

Semra Duman, 'Eşimle beraber İsmail'in kıyafetlerini beğenmiştik 10 gün sonra doğum gününü kutlayacaktık çok özenmiştik çok istiyorduk doğum günü kutlamayı. Kıyafetleri almak için maaşı bekliyorduk. Maaşı alır almaz kıyafetleri alacaktık. Oğlumu bıraktı bana gitti. Çok küçük yaşta gitti. Kuzum, aşkım kocacım benim dayanamıyorum bu acıya. Çok sevdim seni ben çok doyamadım sana. Maden de çok sıcak, ayağımız çok sıcak bulunduğumuz ortam dedi. Yaktılar bizim adamlarımızı yaktılar' diyerek feryat etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acılı Eş, 1 Yaşındaki Bebekleriyle Mezar Başında Feryat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement