Adalet Partisi Genel Başkanı Öz Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz Açıklaması

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz Açıklaması

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "15 Temmuz bizim için bir milattır.

24.09.2016 16:49

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "15 Temmuz bizim için bir milattır. Sayın Cumhurbaşkanım için de Türkiye için de aydınlığa bir yürüyüştür." dedi.

Öz, bir otelde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin amacının korku yaratmak olduğunu belirten Öz, bu girişimden ciddi dersler çıkarılması gerektiğini söyledi. Öz, "15 Temmuz bizim için bir milattır. Sayın Cumhurbaşkanım için de Türkiye için de aydınlığa bir yürüyüştür. Ben onun samimiyetine inanıyorum. Türkiye için deniz bitti kum göründü. Dostlarımızı kaybettik, düşmanlarımızın sayısı bir hayli fazla." dedi.

Darbe girişimine ilişkin partilerince çalışma grubu oluşturulduğunu ifade eden Öz, Meclis'te de bir araştırma grubu kurulması, siyasetin içindeki şer odaklarının temizlenmesi ve para kaynakların kesilmesi gerektiğini kaydetti.

Öz, "Sayın Cumhurbaşkanıma sesleniyorum, Büyük Asya Birliği Projesi dediğimiz projeyi, rahmetli Özal'ın, Demirel'in Asya'ya seferler yaptığı, kardeşlerimizle beraber iş birliği içerisine girdiğimiz bu projeyi artık hayata geçirelim." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adalet Partisi Genel Başkanı Öz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement