Adana'da Akademisyenlerden Teröre Tepki - Son Dakika
Güncel

Adana'da Akademisyenlerden Teröre Tepki

Adana\'da Akademisyenlerden Teröre Tepki

Adana'da akademisyenlerden teröre tepkiADANA'daki Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) görevli öğretim üyeleri, terör saldırılarına tepki gösterdi.

22.12.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da akademisyenlerden teröre tepki

ADANA'daki Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) görevli öğretim üyeleri, terör saldırılarına tepki gösterdi.

ÇÜ Balcalı Yerleşkesi'ndeki Mithat Özsan Amfisi'nde yapılan senato toplantısında, son dönemlerde yaşanan terör saldırılarına karşı bildiri yayınlanması kararı alındı. Toplantı sonrası ÇÜ Senatosu üyeleri ve akademisyenler, Balcalı Yerleşkesi'nde yapılması planlanan yürüyüşü aşırı yağmur nedeniyle gerçekleştiremedi. Yağış nedeniyle senato kararıyla hazırlanan bildiriyi, Mithat Özsan Amfisi'nde okuyan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, terör saldırılarını sert bir dille kınadı. Farklılıkları ülkenin zenginliği olarak niteleyen Rektör Kibar, "Terör örgütleri ve arkalarındaki karanlık odaklar bilmeliler ki, terör ve şiddet amacına ulaşamayacaktır. ÇÜ camiası olarak ülkemize yönelik her türlü tehdide karşı üzerimize düşen görevleri eksiksiz yapacağımızı duyuruyoruz" dedi.

"Terörü lanetliyoruz" yazılı pankartın açıldığı etkinlikte akademisyenler, "Polise askere uzanan eller kırılsın" sloganı atıp dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Akademisyenlerden Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement