Adana'da Çocuk Kavgası Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 23 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Çocuk Kavgası Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 23 Yaralı

Adana\'da Çocuk Kavgası Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 23 Yaralı

Adana'da çocuklar arasında çıkan kavga, ailelerinin de karışması üzerine silahlı çatışma yaşandı. Olayda 23 kişi yaralanırken 6 kişi de gözaltına alındı.

06.10.2014 16:21  Güncelleme: 20:48

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi Anadolu Mahallesi'nde çocuklar arasında çıkan kavga, ailelerinin de karışması üzerine silahlı çatışmaya dönüştü. İlk belirlemelere göre ateşli silahla yaralanan 23 kişi, hastanelerde tedaviye alındı. Olay sonrası 6 kişi de gözaltına alındı.

TAŞLAR HAVADA UÇUŞTU, SİLAHLAR ATEŞLENDİ

Merkez Yüreğir İlçesi Anadolu Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında, Arap ve Doğu kökenli ailelerin çocuklar arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Çocukların haber verdiği aileler de kavgaya karıştı. Önce taşlar havalarda uçuştu, ardından uzun namlulu silahların peş peşe ateşlenmesiyle çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre 23 kişi silahla çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu kişiler yakınlarının yardımıyla hastanelere kaldırıldı.

YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Açılan ateş sonucunda iki aileden ve caddeden geçen Bakır Akdağ, Ahmet Daşçı, Ali Yüksel, Ali Demir, Mahmut Çiftçi, Halil Demirtaş, Abdurrahman Kılıç, Havaş Yüksel, Ahmet Çalkam, İmam Bakır Budan, Şahin Çalkam, İsmail Beyazkuş, Fethi Kılıç, İbrahim Gür, Ahmet Akdağ, Hacı Akdağ, Fadıl Demirel, Fuat Demircan, Mehmet Fırat Acet, Mustafa Çiftçi, Kasım Akdağ, Mehmet Demir, Mehmet Çakar isimli 23 kişi yaralandı.

POLİSİ TAŞLADILAR

Silahlı çatışmayı önlemek için polis alarma geçerken, ekipler mahalle girişinde tarafların taşlı saldırısına uğradı. Çukurova Caddesi'ne giren 4 zırhlı araç ve 2 TOMA, eli silahlı kişileri dağıtmak için tazyikli su ve gaz bombası fırlattı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Arap ve Kürt kökenlilerin yoğunlukta olduğu ve çatışmaya sahne olan Anadolu Mahallesi ile olayların yayıldığı Başak ve 19 Mayıs mahallelerine çok sayıda Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekibi sevk edildi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Helikopter ile özel harekat, çevik kuvvet, terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerine bağlı polislerin mahalleye operasyon düzenledi. Polis, mahallede geniş güvenlik önlemleri alarak ailelerin karşı karşıya gelmesini engelledi. Operasyonun ardından yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli Samet E, Şehmus E., Süleyman E.,Emin E., Mehmet E. ve Abuzer E. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Çocuk Kavgası Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 23 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • serdaryılmaz: kürt halkının mücadelesıyle hiçkımse baş edemez, herkes ayağını denk alsın 15 49 Yanıtla
  • EGE: Tek sebebi CEHALET, burası Türkiye ve gayet normal. Polisin yetkileri artırılmadığı sürece, cezalar artırılmadığı sürece böyle olayları daha çok göreceğiz. Polise taş atana Polis tazyikli su değil direk silah kullanmalıdır, bu bir kere yapılsın bakın bir daha böyle toplumsal bir olay yaşanıyor mu? Taviz her zaman tavizi gerektirir. 15 23 Yanıtla
  • selman akay: ne çocuk için yalan söylemeyin anadoluya işid girdi mahalle karıştı kürtler yendi 8 18 Yanıtla
  • kurtalanlı: eğer kobane düşerse ne çözüm süreci nede barpş kalır türkye suriyeden beter olur kürt halkı eski kürtler deil hani biz kardeştk bu nasl kardeşliktir bu hükümetin niyetini anlamayan demekki salaktır inşalah kobane düşmicek düşerse türkyede kan gövdeyi götrür 1 20 Yanıtla
  • kaan: Bırakın yesinler birbirini 13 4 Yanıtla
  • İŞTE GERÇEK 1. OLAY: ACİL BU YAZIMI GÖREN BİR GAZETECİ YADA DÜRÜST BİR HABERCİ VAR İSE YADA DUYARLI VATANDAŞLARIMIZ ADANADA YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZ YADA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MHP HÜSEYİN SÖZLÜ BEY YADA ÇALIŞANLARI. . ARKADAŞLAR ARTIK YETER BEN BU ARAPLARI SEVMİYORUM ABİ HEPSİ 3 KAĞITÇI NEDEN Mİ ? BUNLAR KAYMAKAMLIĞIN TÜM SOSYAL YARDIMLARINDAN FAYDALANIYORLAR MAŞALLAH HEPSİNİN ÇOÇUKLARI EN AZ 10 TANE KEMAL SUNALIN FİLMİNDEN HATIRLAYANINIZ VAR İSE ÇOÇUK PARASI EMZİRME PARASI EVLERİNDEKİ YAŞLILARIN YAŞLILIK PARASI FELAN ŞU BU EMİN OLUN DEVLETTEN 2 BİN TL NET PARA ALIYORLAR ARAŞTIRIN ADANA YÜREĞİR 19 MAYIS PTT ŞUBESİNİ HEPSİNİN BANKA HESAPLARI 100 BİN ALTINDA DEĞİL… ELLERİ KOLLARI BİZELİK DOLU KİLOLARCA ARALARINDA ANLAŞIRLAR AKRABALARININ ÜZERİNE HERŞEYİ YAPARLAR ZATEN KENDİ ÜZERLERİNE BİRŞEY YAPMAZLAR YAPSALAR HERŞEY ORTAYA ÇIKACAK AKP Lİ YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT ÇELİKCAN BUNLARLA ORTAK BELEDİYENİN YARDIMLARI ZATEN AYRI BİR OLAY BUNLARIN KOCALARI ÇALIŞMAZ. . . . . . . . 3 1 Yanıtla
  • İŞTE GERÇEK 2.OLAY: . BU SEMTLERDE OTURAN ELÇİLER VAR YANİ İNSAN TÜCCARLARI DESEM YERİDİR ŞİMDİ DİKKAT OLAYA. . BU SİMSARLAR SURİYELİLERİ TARLA İŞELERİNDE ÇALIŞTIRILAR HESAP EDİN TARLA İŞÇİSİNİN YEVMESİ NE KADAR BEN SÖYLİYEYİM 40 İLE 50 ARASI ŞİMDİ BUNLAR SURİYELİLER TARLA İŞİNE GÖTÜRÜYOR HEPSİNİ KÖPEK GİBİ ÇALIŞTIRIYORLAR KARŞILIĞINDA SADECE YEMEK VERİRLER SURİYELİ SEN NEDEN PARA VERMİYORSUN DEDİKLERİNDE ONLARIN CEVAPLARI ŞU DUA EDİN ŞÜKREDİN MALUM ÇARESİZLERİN HER ZAMAN ELİ KOLU BAĞLI BİR ELÇİNİN AĞZINDAN DUYDUM GÜNDE 127 SURİYELİ İŞÇİSİ VAR HESAPLAYIN 127 İŞÇİ EN KÖTÜ 40 TLDEN YEVMİYE ÇARPSAN 127 X 40 =5040 TL GÜNDE 5 MİLYAR AYDA AYA ÇARPIN HODRİ MEYDAN 150 MİLYAR HANGİ BAŞBAKAN KAZANIYOR BU PARAYI YAZIKKKKKKKKK BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUMMMMMMMMM 2 1 Yanıtla
  • muhammed zakir koçyiğit: allah yardım etsin 1 0 Yanıtla

Advertisement