Adana'da İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi

Adana\'da İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi
15.02.2014 19:34  Güncelleme: 20:19

Adana'da Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilmesini bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti.

Adana'da, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilmesini bahane ederek, izinsiz gösteri yapan gruba müdahale edildi.

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçe Mahallesi Obalar Caddesi'nde toplanan grup, barikat kurup yolu yaya ve araç trafiğine kapattı. Bunun üzerine polis, gruba dağılması yönünde uyarıda bulundu. Ancak polise taş, havai fişek ve molotof kokteyliyle karşılık veren gruba tazyikli su ve biber gazı ile gruba müdahale edildi.

Göstericilerin molotof kokteylli saldırısında zırhlı bir polis aracı ile bir markette hasar oluştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi - Son Dakika


Advertisement