(ADANA)- Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar'ın görev yaptığı okula giderek Öğretmenler Günü'nü kutladı, öğretmenlere çiçek takdim etti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar'ın görev yaptığı Yavuz Sultan Selim Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı. Nuray Karalar'a ve diğer öğretmenlere çiçek veren Güngör Geçer, öğrencilerle de bir araya geldi.
Zeydan Karalar'ın öğretmenleri yalnız bırakmadığını belirten Geçer, "Çünkü o eğitime her zaman önem veriyordu ve öğretmenlerin çok kutsal bir görev yaptığını ifade ediyordu. Öğretmenlerin çocuklarımızı, en değerli varlıklarımızı emanet ettiğimiz, onları yetiştiren insanlar olduğunu söylerdi. Ben de aynı düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum. Görev yapan öğretmenlerimize de böylesine kutsal bir görevi yerine getirdiklerini için minnettarlıklarımı sunuyorum" diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Adana'da Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.