Adana'da 'Paralel Yapı' Operasyonunda Bir Tutuklama Daha (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Adana'da 'Paralel Yapı' Operasyonunda Bir Tutuklama Daha (2)

Adana\'da \'Paralel Yapı\' Operasyonunda Bir Tutuklama Daha (2)
22.01.2016 16:55

Teslim OLDU Adana'da paralel yapı soruşturması kapsamında hakkında tutuklama kararı çıkan Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Vekili Ferhat Yüksel, Adana Adliyesi'ne gelerek teslim oldu.

Teslim OLDU

Adana'da paralel yapı soruşturması kapsamında hakkında tutuklama kararı çıkan Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Vekili Ferhat Yüksel, Adana Adliyesi'ne gelerek teslim oldu. Avukatı Burkay Dikici ile birlikte adliyeye gelen Ferhat Yüksel şöyle konuştu:

"Benim için 'Kaçacak' demişler. Büyük Türk devleti ve onun yüce yargısının verdiği her karara saygılıyız. Hiçbir yere kaçtığımız yok. Kaçacak yerimiz de yok. Anadolu'ya sevdalıyız. Şanlı Türk bayrağının dalgalandığı her yerde yaşamak bizim için şereftir." Açıklamanın ardından Ferhat Yüksel, nöbetçi savcılığa giderek teslim oldu. Hakkındaki tutuklama kararı yüzüne okunan Yüksel, cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da 'Paralel Yapı' Operasyonunda Bir Tutuklama Daha (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement