Adana'da Pastanede Silahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Pastanede Silahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Adana\'da Pastanede Silahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Adana'da bir pastanede meydana gelen olayda, Sefa Can D. isimli kişi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla boynundan ve göğsünden vurularak ağır yaralandı. Olayın ardından şüpheli kaçarken, ağır yaralı Sefa Can D. hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ederken, şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

03.07.2023 22:28  Güncelleme: 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da Sefa Can D. (25), birlikte pastaneye geldiği kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla boynundan ve göğsünden vurularak ağır yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki bir pastanenin bahçesinde meydana geldi. Sefa Can D., iddiaya göre kimliği belirsiz bir kişiyle pastaneye gelip, bahçedeki masaya oturdu. Burada bir şeyler içip, sohbet eden ikili arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kimliği belirsiz kişi, belinden çıkardığı tabancayla Sefa Can D.'ye 3 el ateş etti. Boynuna ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Sefa Can D., kanlar içinde yığılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı Sefa Can D., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Sefa Can D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Pastanede Silahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement