Adana Demirspor - Göztepe Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor - Göztepe Maçının Ardından

Adana Demirspor - Göztepe Maçının Ardından

Adana Demirspor - Göztepe maçının ardındanAdana Demirspor'un sahasında Göztepe'yi 2-1 lik sonuçla mağlup ettiği karşılaşma sonrası her iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

02.04.2016 22:20

Adana Demirspor - Göztepe maçının ardından

Adana Demirspor'un sahasında Göztepe'yi 2-1 lik sonuçla mağlup ettiği karşılaşma sonrası her iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

HAVUTÇU HEDEFİMİZ SERİ YAKALAMAK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Göztepe maçında mutlaka 3 puan almak istiyorduk. Başardığımız için mutluyuz. Özellikle ikinci yarıda istediklerimizi daha iyi yapabildik. İlk yarıda tempo yoktu. Ama ikinci yarıda istediğimiz golleri bulduk. Kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Lig bundan sonra başlıyor. Çok kritik maçlar olacak. Her hafta yüksek konsantrasyon lazım. Hedefimiz bi seri yakalayıp üst hedefe ulaşmak dedi.

KAAN DEMİR HEDEFİMİZ PLAY OFF

Göztepe Yardımcı Antrenörü Kaan Demir ise, Hafta başından itibaren Demirspor oyun kurgusu içerisindeki bulunan önemli oyuncularla ilgili iyi analiz yaptığımızı düşünüyorum. Zaman zaman sahada istediğimiz alan savunmasını gerçekleştirdik. Fakat ilk yarıda özellikle geçişlerde, ikinci bölge ve üçüncü bölgeye geçişlerde özellikle çok basit pas hataları yaptık. Topa sahip olduğumuz anlarda da Demirspor'un hem orta alanda, hem ilk, hem ikinci yarıda bize baskı yapamadığı süreçlerde biraz daha topu iyi kullansak final paslarında daha çok pozisyon bulacağımızı düşünüyorum. Özellikle 2 pozisyon vardı. Hakemlerle alakalı olumsuz bir yorum yapmıyoruz kesinlikle. O şekilde gördüklerini düşünüyorum, ama Robert'in pozisyonu kesin ve net penaltı olduğunu söyledik. Emren'in de vardı, ikinci yarı 70 dakikada önemli pozisyonu vardı, kırılma anı oldu belki. Genel olarak oyun tepmposu ve oyuncuların mücadelesi çok iyidi, tüm oyuncuları kutluyoruz. 7 maç kaldı. Göztepe camiası olarak bunları en iyi şekilde geçirip play offa geçmek için uğraşacağız. İşimiz zor, biliyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor - Göztepe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement