Ev Sahibi, Tartıştığı İki Kiracısını Silahla Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Ev Sahibi, Tartıştığı İki Kiracısını Silahla Yaraladı

Adana'da ev sahibiyle kiracıları arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Silahını çeken ev sahibi, iki kiracısını yaraladı.

28.03.2017 01:37  Güncelleme: 08:08

Adana'da 26 yaşındaki Kazım U., henüz bilinmeyen bir nedenle kavga ettiği kiracıları 23 yaşındaki Pınar E. ve Fevzi G.'yi tabancayla vurarak yaraladı.

EVİN ÖNÜNDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Olay, saat 21.00'da merkez Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi 964 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi Kazım U. ve arkadaşı 27 yaşındaki Hacı T., kiracıları Pınar E. ve Fevzi G. ile evin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki taraf birbirlerine bıçak ve tabancayla saldırdı. Kazım U.'nun ateşlediği tabancadan çıkan mermiler, Pınar E.'nin omuzuna ve sırtına, Fevzi G.'nin ise boynunun sol tarafına isabet etti.

TABANCAYLA YAKALADI

Yaralılar kanlar içinde yere yığılırken, arkadaşı Hacı T. ile sokaktan kaçmaya çalışan Kazım U., ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polisler tarafından suç aleti tabancayla yakalandı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Pınar E. ve Fevzi G.'nin durumlarının ağır olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Ev Sahibi, Tartıştığı İki Kiracısını Silahla Yaraladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ev Sahibi, Tartıştığı İki Kiracısını Silahla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement