Adana Madde Bağımlısı, Kentin Göbeğinde İnsanlara Rastgele Bıçak Salladı - Son Dakika
Güncel

Adana Madde Bağımlısı, Kentin Göbeğinde İnsanlara Rastgele Bıçak Salladı

Madde bağımlısı, kentin göbeğinde insanlara rastgele bıçak salladıAdana'nın en işlek bölgelerinden Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nın alt kısmında elinde bıçakla vatandaşlara laf atan ve elinde uyuşturucu madde olduğu görülen bağımlı paniğe neden oldu.

04.05.2019 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Madde bağımlısı, kentin göbeğinde insanlara rastgele bıçak salladı

Adana'nın en işlek bölgelerinden Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nın alt kısmında elinde bıçakla vatandaşlara laf atan ve elinde uyuşturucu madde olduğu görülen bağımlı paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarıyla gelen polis ekipleri olası, bağımlıyı gözaltına aldı.

Merkez Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde yer alan Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nın altında, sırtında beyaz çuval bulunan bir vatandaş, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında elindeki poşette yer alan maddeyi kullanmaya başladı. Kaldırım üzerinde volta atan bağımlı zaman zaman cebindeki bıçağı çıkartarak rastgele salladı. Çevredeki bazı kadın ve gençlere de laf atan adam paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarıyla kavşağa gelen motorize polis ekipleri şüphelinin elinden bıçağı alarak olası dehşet anlarına engel oldu. Polisin yaptığı üst aramasında bali ve bali poşetleri ele geçirildi. Üzerinden kimlik çıkmayan kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Adana Madde Bağımlısı, Kentin Göbeğinde İnsanlara Rastgele Bıçak Salladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Madde Bağımlısı, Kentin Göbeğinde İnsanlara Rastgele Bıçak Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement