Adana Yardım Yapılmayınca Elektrik Direğine Çıktı - Son Dakika
Güncel

Adana Yardım Yapılmayınca Elektrik Direğine Çıktı

Adana Yardım Yapılmayınca Elektrik Direğine Çıktı

Adana'da boşandığı eşinin 2 çocuğunu görmesine izin vermediğini ileri süren 34 yaşındaki Halil Demir, vakıftan talep ettiği yardım yapılmayınca elektrik direğine çıktı.

17.09.2015 15:44

Adana'da boşandığı eşinin 2 çocuğunu görmesine izin vermediğini ileri süren 34 yaşındaki Halil Demir, vakıftan talep ettiği yardım yapılmayınca elektrik direğine çıktı. Demir, çocuklarıyla telefonla görüştürülerek ikna edildi.

Adana Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na gelen fırın işçisi Halil Demir, maddi sıkıntıları olduğunu, bu nedenle eşinden boşanmak zorunda kaldığını ve çocuklarını göremediğini söyleyerek yardım dilekçesi verdi. Demir'in kayıtlarını inceleyen görevliler, faklı eylemlerden dolayı yüklü miktarda adli para cezası olduğunu, bu cezaların ödenmesi için maddi yardımda bulunmadıklarını bildirdi.

Valilik binasından çıkan Demir, Nuri Sabuncu Bulvarı'ndaki yüksek gerilim hattının geçtiği elektrik direğine tırmandı. Valilik korumaları tarafından fark edilen Demir'in zarar görmemesi için bölgenin elektrikleri kesildi. Trafik tek şeritten verilirken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri hava yatağını şişirip, direğin altına yerleştirdi.

Polis ekipleri de megafonla konuşarak Halil Demir'i eyleminden vazgeçirmeye çalıştı. Bir polis ile itfaiye görevlisi ise merdivenli araçla Halil Demir'in yanına çıktı. Çevredeki vatandaşlar ise o anları cep telefonları ile kaydetti. Yaklaşık yarım saat direk üzerinde duran Demir, gözyaşı dökerek polislere, "Sakın yaklaşmayın, kendimi atarım" diye tehditler savurdu. Merdivenli araç üzerindeki polis memuru, Demir'in eşini telefonla arayıp, çocukları ile görüştürdü. Çocukları ile konuştuktan sonra direkten inmeye karar veren Halil Demir, itfaiyenin merdivenli aracına alınarak aşağıya indirildi.

Halil Demir, ifade için karakola götürüldü. Halil Demir, işlemlerin ardından psikolojik tedavi için hastaneye sevk edildi. Adli para cezalarının nedeni ise öğrenilemedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Yardım Yapılmayınca Elektrik Direğine Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement