Adanaspor'a Öğrencilerden Moral - Son Dakika
Güncel

Adanaspor'a Öğrencilerden Moral

Adanaspor\'a Öğrencilerden Moral

SAHASINDA yarın Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'un futbol okullarında eğitim gören öğrenciler, velileriyle birlikte Osman Yereşen Tesisleri'nde Başkan Bayram Akgül, A takım futbolcularını ziyaret etti.

09.09.2016 14:25

SAHASINDA yarın Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'un futbol okullarında eğitim gören öğrenciler, velileriyle birlikte Osman Yereşen Tesisleri'nde Başkan Bayram Akgül, A takım futbolcularını ziyaret etti.

Öğrenciler, antrenman sahasında bir süre çalışmayı izlediler, Başkanı Bayram Akgül'le hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından teknik ekip ve futbolcularla fotoğraf çektiren öğrenciler, bu arada yeni teknik direktör Krunoslav Jurcic'e de çiçek verdiler. Adanaspor Alt Yapı Sorumlusu Eyüp Arın, bu tür etkinlikler için Başkan Bayram Akgül'ün de destek verdiğini belirtti.

HEDEF GALİBİYET

5 Ocak Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Gaziantepspor maçını kazanarak galibiyeti taraftarlara bayram hediyesi olarak sunmak istediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Bülent Uzel ise, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz sahamızdaki maça kazanarak bayrama da mutlu girmek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor'a Öğrencilerden Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement