Adapazarı'nda 2 Bin Kişi Kudüs İçin Yürüdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adapazarı'nda 2 Bin Kişi Kudüs İçin Yürüdü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adapazarı\'nda 2 Bin Kişi Kudüs İçin Yürüdü

ADAPAZARI'nda, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösteren yaklaşık 2 bin kişi, tekbir getirerek yürüdü.

ADAPAZARI'nda, ABD'nin Kudüsİsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösteren yaklaşık 2 bin kişi, tekbir getirerek yürüdü.

Adapazarı'nda, 62 sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek 'Kudüs İçin Ayağa Kalk Sakarya' yürüyüşü düzenledi. Yaklaşık 2 bin kişi kent merkezindeki Çark Caddesi'nde toplandı. Ellerinde 'Ey Trump sen hayırdır!' ve 'Kudüs İslam'ındır' yazılı dövizler taşıyan kalabalık caddede tekbir getirerek yürüdü. Yürüyüş Orhan Camii Meydanı'nda son buldu. Filistinli Zeyd Mahir yürüyüş sonunda yaptığı konuşmada, "Biz İsrail ve Amerika'yı çok iyi tanıyoruz. Onlara kanmıyoruz. Kudüs bizimdir, vazgeçmeyeceğiz" dedi.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Advertisement