Adese, Capital 500'de En Büyükler Arasında - Son Dakika
Güncel

Adese, Capital 500'de En Büyükler Arasında

Capital dergisi tarafından her yıl gerçekleştirilen "Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi" araştırmasının sonuçları açıklandı.

06.08.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adese, Türkiye'nin en büyükleri listesinde 293'üncü sırada yer aldı.

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, her yıl gösterdiği başarıyı devam ettirerek "Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi" arasına girdi. Türkiye'nin en prestijli iş ve ekonomi dergilerinden Capital'in 1998 yılından bu yana düzenli olarak yayınladığı listeye göre Adese, 293'üncü sırada yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben araştırma sonuçlarıyla ilgili olarak; "Adese'nin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alması önemli bir başarı göstergesi. Sürdürülebilir büyüme hedefimiz çerçevesinde, Adese olarak güçlü finansal yapımız, sahip olduğumuz profesyonel insan kaynağı ve yeni yatırımlarımızla birlikte perakende sektöründeki konumumuzu güçlendirmeye ve kurumsal hedeflerimizi ileriye taşımaya devam edeceğiz" dedi.

Adese, geçtiğimiz günlerde Brand Finance'ın açıkladığı "Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında 90. sırada, yine dünyanın en önemli iş ve ekonomi dergilerinden Fortune'un açıkladığı "Fortune 500 Türkiye" listesinde de Türkiye'nin en büyük 216. şirketi olarak yer almıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adese, Capital 500'de En Büyükler Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement