Adıyaman'da oyun oynayan 10 yaşındaki Güneş Avcı, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da oyun oynayan 10 yaşındaki Güneş Avcı, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Adıyaman\'da oyun oynayan 10 yaşındaki Güneş Avcı, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Adıyaman'ın Fatih Mahallesi'nde düğün salonu önünde akranlarıyla oynayan Güneş Avcı (10), yolun karşısına koşarken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan sürücü Fatma K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ADIYAMAN'da, düğün salonun önünde akranlarıyla oynadığı sırada yolun karşısına koşarken otomobilin çarptığı Güneş Avcı (10) hayatını kaybetti. O anlar, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, önceki gece, Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma K. yönetimindeki 34 DAM 951 plakalı otomobil, düğün salonun önünde akranlarıyla oynadığı sırada yolun karşısına koşan Güneş Avcı'ya çarptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Avcı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Avcı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Olayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma K. ise ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Güneş Avcı ise işlemlerinin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan, kaza çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Güneş'in arkadaşları ile şakalaşarak yola doğru koşuşturduğu ve otomobilin çarptığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da oyun oynayan 10 yaşındaki Güneş Avcı, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement