Adıyaman'da yakalanan 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da yakalanan 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Adıyaman\'da yakalanan 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde giyim mağazası ve otomobilden hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

03.02.2021 14:51  Güncelleme: 14:54

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde giyim mağazası ve otomobilden hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Yavuz Selim Mahallesinde bir giyim mağazasında ve bir otomobilden yapılan hırsızlık olayını araştıran Asayiş Büro ekipleri, yaptıkları çalışmada şüpheli F.Ç. (18), Ş.S. (18) ve T.Y.(17) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da yakalanan 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement