Adıyaman Kaza Kurbanı Olan Elif'in Sırasına Karanfil Bıraktılar Kaza Kurbanı Olan Elif'in Sırasına... - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Kaza Kurbanı Olan Elif'in Sırasına Karanfil Bıraktılar Kaza Kurbanı Olan Elif'in Sırasına...

Adıyaman Kaza Kurbanı Olan Elif\'in Sırasına Karanfil Bıraktılar Kaza Kurbanı Olan Elif\'in Sırasına...

Adıyaman'da, önceki gün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Elif Göksu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

17.01.2013 15:36

Adıyaman'da, önceki gün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Elif Göksu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ölüm haberi üzerine gözyaşlarına boğulan Adıyaman Lisesi 10-L sınıfındaki öğrenciler, Elif'in boş kalan sırasına karanfil bıraktı.

Adıyaman'da geçtiğimiz Salı günü Fen Lisesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki Çağdaş Ağdaş'ın hayatını kaybettiği ve 3 kişinin ağır yaralandığı kaza sonrasında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde 2 gündür tedavi gören 15 yaşındaki Elif Göksu'da yaşamını yitirdi. Genç kızın ölüm haberini alan Adıyaman Lisesi 10-L sınıfı öğrencileri yas tutu. Gözyaşı ve hüznün hakim olduğu sınıfta, ölen Elif'in boş bıraktığı sıraya arkadaşları, Elif'in fotoğrafı üzerine karanfiller bıraktı. Amansız bir kaza sonrasında hayatını kaybeden Elif'i çok sevdiğini belirten sınıf arkadaşları onu hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Kaza Kurbanı Olan Elif'in Sırasına Karanfil Bıraktılar Kaza Kurbanı Olan Elif'in Sırasına... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement