Adliye Çalışanlarından Balonlu Eylem - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adliye Çalışanlarından Balonlu Eylem

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adliye Çalışanlarından Balonlu Eylem

Hakim ve savcılara yapılan maaş zammının ardından kendilerine de iyileştirme bekleyen adalet personeli, balon patlatarak eylem yaptı.

Hakim ve savcılara yapılan maaş zammının ardından kendilerine de iyileştirme bekleyen adalet personeli, balon patlatarak eylem yaptı.

"Türk Büro-Sen" ve "Katılım Büro-Sen"üyesi memurlar, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde protesto gösterisinde bulundu. Adliyenin C kapısı önünde bir araya gelen memurlar şişirdikleri balonları patlattı.

Memurlar adına açıklama yapan Türk Büro Sen İstanbul Adliyeler Şubesi Başkanı Gürkan Orhan, "Bu bir etkinliktir. Kesinlikle isyan ve başkaldırı değildir. Eylem niteliği taşımamakla birlikte, farkındalık oluşturmak için yapılan bir çalışmadır. Buradan Türk Büro Sen Ankara 14 Nolu Adliye Şubesine Meydan okuyoruz" dedi.

Adliye çalışanları açıklamaların ardından ellerindeki balonları patlattı. Öte yandan memurlar geçtiğimiz hafta da mehteran takımı ile bir eylem yaparak maaşlarına zam yapılmasını talep etmişlerdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA