Adliye Önünde Tekme Tokat - Son Dakika
Güncel

Adliye Önünde Tekme Tokat

Adliye Önünde Tekme Tokat

Trabzon'da Adliyesi'nde Görülen Boşanma Davası Sonrası Taraflar Arasında Kavga Çıktı.

24.03.2011 14:51

TRABZON?da Adliyesi'nde görülen boşanma davası sonrası taraflar arasında kavga çıktı. Yaralanan 40 yaşındaki Halil İbrahim Çelik hastaneye kaldırıldı, biri ayrılmak üzere olduğu eşi olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı.

Olay saat 10.00 sıralarında Adliye binası önünde yaşandı. Boşanma aşamasında olan Halil İbrahim Çelik ve eşi Serpil Çelik arasında duruşma sonrasında başlayan tartışma giderek şiddetlendi. 33 yaşındaki Serpil Çelik ve yakınları, adliye binası dışında Halil İbrahim Çelik?e önce hakaret etti, ardından da tekme tokatla vurarak saldırdı. Kavga sırasında yere düşen Halil İbrahim Çelik bu arada başını merdivene çarptı. Yerde yatan Çelik'e vurmaya çalışanlara polis engel oldu. Adliye'ye kucağındaki kızı ile gelen Serpil Çelik'in, ?Çocuklarımı sana bırakmayacağımö diye bağırması dikkat çekti.

Aldığı darbeler yüzünden burnunda kanama olan Çelik, baygınlık geçirdi. Polisin ilk müdahalesi sonrasında kendine gelen ancak ayağı kalkamayan Halil İbrahim Çelik ambülansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Serpil Çelik ve 1'i kadın 4 yakını gözaltına alındı.

Bu arada, Trabzon Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma duruşmasında Halil İbrahim Çelik'in eşinden boşanmak istemediği ve çocuklarını da annesine vermeye yanaşmadığı, tartışmanın da bu nedenle çıktığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliye Önünde Tekme Tokat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement