Adliyeden Firar Eden Zanlı Gümüşhane'de Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adliyeden Firar Eden Zanlı Gümüşhane'de Yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Trabzon'da, cinayete teşebbüs iddiasıyla arandığı sırada, yakalanan ve sevk edildiği adliyeden firar eden zanlı, Gümüşhane'de yakalandı.

Trabzon'da, cinayete teşebbüs iddiasıyla arandığı sırada, yakalanan ve sevk edildiği adliyeden firar eden zanlı, Gümüşhane'de yakalandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün, başka bir ilde cinayete teşebbüs ettiği gerekçesiyle aranırken, kentte uygulama yapan polislerce yakalanarak, Trabzon Adliyesi'ne sevk edilen ve burada güvenlik güçlerinin elinden kaçan D.B'nin yakalanması amacıyla, Trabzon'un yanı sıra çevre illerde de güvenlik kuvvetlerince çalışma başlatıldı.

Bu çerçevede, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, durumundan şüphelenerek kimlik kontrolü yaptığı D.B'yi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemleri sonrası yeniden adliyeye sevk edilen D.B. tutuklanarak, Gümüşhane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna konuldu.

Kaynak: AA