Uydukent semtinde bir davulcunun davulunu ödünç alarak çalmaya başlayan Kurt, "Ramazan geldi, hoş geldi, şehrimize bereket geldi" manisini okuyarak vatandaşları uyandırmaya çalıştı. Davul çaldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Kurt, "Önümüzdeki yerel seçimlerde Afyonkarahisar'dan bağımsız belediye başkan adayıyım. Elime davulumu aldım, insanları sahura uyandırdım. Halkımızı seçimlerde oy kullanmaya davet ediyoruz. " dedi.
ADAYLIK İÇİN ZENGİNLİK GEREKMİYOR
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin siyasette aday olabileceğine dikkat çeken Kurt, "Başlangıçta hurma dağıtmıştık, bugün de davulla uyandıralım dedik. Yerel seçimler yaklaşıyor. Bazı arkadaşlarımızı davulla uyandırmanın gerekli olduğunu düşünüyoruz. Çok farklı etkinliklerimiz olacak. Klasik siyaset anlayışından çıkacağız artık. İnsanlar, istedikleri insana rahatlıkla oy verebilecek. Herkes aday olmalı. Aday olmak için insanların zengin olmaları gerekmiyor " diye konuştu.
Yerel yayınlanan gazetede çalışan Gazeteci Aydemir Kurt, Ramazanın başlangıcında adaylığını açıklamış ve vatandaşlara hurma dağıtmıştı.
Son Dakika › Güncel › Sahurda Davul Çalıp Oy İstedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.