Afyonkarahisar'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kişiyi öldüren zanlı Manisa'da yakalandı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kişiyi öldüren zanlı Manisa'da yakalandı

Afyonkarahisar\'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kişiyi öldüren zanlı Manisa\'da yakalandı

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde 5 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kişiyi öldüren firari zanlı, Manisa'nın Salihli ilçesinde yakalanarak tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, zanlının gizlendiği evini tespit etmek için saha araştırması ve teknik takip çalışmaları yaptı. Zanlı, sahte kimlikle yakalandıktan sonra Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına getirildi ve tutuklandı.

22.03.2024 19:32  Güncelleme: 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde yaklaşık 5 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kişiyi öldüren zanlı Manisa'da yakalanarak tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, İmrallı köyünde İbrahim Cırık'ı av tüfeğiyle öldüren firari zanlı Ç.K'nin (74), Manisa'nın Salihli ilçesinde olduğunu belirledi.

Ekipler, ilçede saha araştırması, teknik ve fiziki takip ile KGYS, PTS ve çok sayıda kamera görüntüsünün analizini yaptı.

Firari zanlı Ç.K, gizlendiği Sarıpınar Mahallesi'ndeki evinde sahte kimlikle yakalandı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına getirilen şüpheli, işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kişiyi öldüren zanlı Manisa'da yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement