Afyonkarahisar'da Polis Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Polis Eğitimi

Afyonkarahisar\'da Polis Eğitimi

Emniyet Genel Müdürü Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı, bir teşkilatın başarısının insan kaynağının kalitesi ile doğru orantılı olduğunu kaydederek, bu manada teşkilat olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydetti.
Emniyet Genel...

22.11.2013 16:54

Emniyet Genel Müdürü Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı, bir teşkilatın başarısının insan kaynağının kalitesi ile doğru orantılı olduğunu kaydederek, bu manada teşkilat olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydetti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığınca, 'Personel Şube Müdürleri Eğitim ve Semineri' için Afyonkarahisar'a gelen Emniyet Genel Müdürü Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Cevdet Bayri, seminer hakkında bilgi vermek için Vali Balkanlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında seminer hakkında bilgiler veren Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı; "Malum olduğu üzere bir teşkilatın başarısı insan kaynağının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu manada teşkilatımızın 81 il emniyet müdürlüğünde insan kaynağını yöneten arkadaşlarımızı buraya topladık. Zatıalinizin emniyet teşkilatına gösterdiğiniz yakın alakadan dolayı size şükranlarımızı arz ediyoruz. Her yapılan toplantıya mutlaka katıldığınızı biliyoruz. Bu nedenle emniyet teşkilatınıza gösterdiğiniz ilgiden ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ"

Afyonkarahisar gibi güzide bir ilde bulunmanın sevindirici olduğunu belirten Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı; "Termal turizmi, tarihi ve kültürel mekanları ile çok güzel bir il olan Afyonkarahisar'da seminer düzenlemek bizleri çok memnun etti. Burada öncelikle arkadaşlarımızla bilgi paylaşımı, doğru personeli doğru işte doğru yerde istihdam noktasında ne yapabiliriz. Personelimizin problemlerini çözmek adına karşılıklı görüş alış verişi yaparak görüşlerimizi belirtip ortak karar vermek için her yıl yaptığımız gibi bir toplantı yaptık. İnşallah arkadaşlarımız kendi düşüncelerini belirtip buradaki sonuçları merkezimizde değerlendirip iş ve işlemlerimizde daha iyiyi yakalamak adına bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, desteklerinizin devamını diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise, Emniyet Genel Müdürü Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Cevdet Bayri'ye teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Polis Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement