Ağabeyini Öldürmekle Suçladığı Kişiyi Öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağabeyini Öldürmekle Suçladığı Kişiyi Öldürüldü

Ağabeyini Öldürmekle Suçladığı Kişiyi Öldürüldü
13.04.2016 07:48  Güncelleme: 08:49

İzmir'in Kiraz ilçesinde 16 yaşındaki E.K., intikam için ağabeyinin katili 29 yaşındaki Muammer Kaygısız'ı pompalı tüfekle öldürdü.

İzmir'in Kiraz ilçesinde oturan 29 yaşındaki Muammer Kaygısız, motosikletiyle giderken aralarında husumet olduğu belirtilen 16 yaşındaki E.K. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

HUSUMETLİSİNE 4 EL ATEŞ ETTİ

Olay, Olgunlar Mahallesi'nde dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. E.K., pompalı tüfekle 2009 yılında ağabeyi Hulusi Kaygısız'ı öldürdüğü gerekçesiyle, motosikleti ile giden Muammer Kaygısız'a, 4 el ateş etti. E.K. olaydan sonra kaçtı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Tüfek sesini duyan çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Muammer Kaygısız'ın öldüğünü belirledi. Kaygısız'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Ağabeyini Öldürmekle Suçladığı Kişiyi Öldürüldü

AĞABEYİNİN İNTİKAMINI ALMIŞ

Jandarma kaçan E.K.'yi yakalamak için arama başlattı. Kısa sürede yakalanan E.K., götürüldüğü jandarma karakolunda, cinayeti 7 yıl önce öldürülen ağabeyi Hulusi Kaygısız'ın intikamını almak için işlediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağabeyini Öldürmekle Suçladığı Kişiyi Öldürüldü - Son Dakika


Advertisement