Mersin'de sokak köpeğinin saldırısına uğrayarak korkudan çıktığı çam ağacında iki gün mahsur kalan kedi için vatandaşlar ve itfaiye seferber oldu.
Merkez Yenişehir İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde çıktığı ağacın tepesinde iki gün aç ve susuz kalan minik kedi, çevre esnaflarından Sever Pınar tarafından fark edildi. Pınar'ın ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekibi, yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu kediyi mahsur kaldığı ağaçtan indirdi.
Kedinin iki gündür ağacın tepesinde sürekli bağırdığını belirten Sever Pınar, Sokak köpeği saldırınca kedi korkudan ağaca çıktı. İner diye bekledik ama bir türlü inmedi. İndirme çabamız da yetersiz kalınca itfaiyeye haber verdik. İtfaiye yarım saat süren bir çalışmayla kendiyi kurtardı. Bu konuda duyarlı davrandıkları için bir hayvansever olarak teşekkür ediyoruz dedi.
Çıktığı ağacın tepesinde itfaiyecilere zor anlar yaşatan minik kedi ise, itfaiye erinin kendisini yola bırakmasının ardından bölgeden hızla uzaklaşarak izini kaybettirdi.
Son Dakika › Güncel › Mersin'de Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.