Doğubayazıt Yaren Gençliğin ev sahipliği ve organizasyonunu yaptığı yarışmaya 5 kategoride 5 hakemin katılımıyla yedi liseden toplam 50 yarışmacı katıldı. Dört kategoride Medine Müdafii Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi, bir kategoride ise Final Okulları birinci oldu. Toplam puanlamada Medine Müdafii Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Final Okulları ikinci, Ahmedi Hani Lisesi üçüncü oldu.
Sayın Doğubayazıt kaymakamı Ulaş AKHAN Bey'in de izleyip yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdiği yarışmamız öğrenciler ve veliler tarafından ilgi ile karşılandı.
Agçed kulüp yetkilileri yarışmada dereceye giren sporcular ile AĞÇED bilek güreşi sporcularının Ankara'da ASFA Koleji'nin düzenlediği "Türkiye Kulüpler Arası Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması" na ve Antalya'daki "Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası" na katılıp Ağrı ilimizi temsil edeceğini belirttiler.
Son Dakika › Güncel › AĞÇED ve Yaren Gençlikten Bilek Güreşi Yarışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?