Ağrı Belediyesi Hibe Aracı Hizmete Başladı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Belediyesi Hibe Aracı Hizmete Başladı

Ağrı Belediyesi Hibe Aracı Hizmete Başladı

Temizlik-Denetim Araçları Dağıtım Töreninde Ağrı'ya da bir adet sıkıştırılmalı çöp kamyonu hibe edildi.

08.02.2013 10:45

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşen çevre ve şehircilik Bakanlığı Çevre Atılımları Projesi kapsamında açılış ve Temizlik-Denetim Araçları Dağıtım Töreninde Ağrı'ya da bir adet sıkıştırılmalı çöp kamyonu hibe edildi.

Hibe Edilen araç hizmete başlamadan önce Ağrı Belediye Başkanı ve Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımı ile Ağrı Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törenle ve kurban kesimiyle halkın hizmetine sunuldu. Başkan Arslan Burada Basın Mensuplarına ve katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi. Belediyelerin öncelikli görevleri arasında çevre temizliği gelmektedir. Vatandaşlarımıza çevre bilincini ve Çevrenin önemini hatırlatarak, temizlik konusunda hassas ve çevreye karşı duyarlı çalışmalar sürdürmek istiyoruz dedi. Bu anlamda hibe edilen çöp toplama aracının büyük faydası olacağını düşünüyorum. Hibe edilen bu araçla birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmek başlıca hedefimiz olacaktır.Bu nedenle Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar'a, Milletvekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, aracımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Daha sonra Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Abbas AYDIN, "Daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çöp toplama aracı talep ettik. Bakanlığın konuya olumlu bakması neticesinde hibe yolu ile belediyemize bir adet çöp toplama aracı aldık. Böylece daha temiz bir Ağrı için bir adım daha atmış olduk. Hepimiz biliyoruzki temizlik şehirler için en önemli hizmetlerinden biridir. Bu yüzden aracın belediyemize hibe edilmesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar'a, Bakan Yardımcısı Sayın Muhammet Balta'ya, Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Aracımız şehrimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Belediyesi Hibe Aracı Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement