Ağrı'da gerekli şartları yerine getirmeyen zincir marketin 5 şubesi mühürlendi - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da gerekli şartları yerine getirmeyen zincir marketin 5 şubesi mühürlendi

Ağrı'da Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatıyla şehirdeki zincir marketler denetimden geçti. Gerekli şartları taşımayan bir zincir marketin 5 şubesi mühürlendi.

03.12.2022 23:47  Güncelleme: 00:01

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatıyla şehirdeki zincir marketler denetlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç'un öncülüğündeki zabıta ekipleri, zincir marketleri yakın takip altına aldı.

5 ZİNCİR MARKET MÜHÜRLENDİ

Medya Ankara'dan Erdem Yeşer'in haberine göre, denetimlerde Fırat Mahallesi ve 29 Ekim Caddesinde ikişer, 100. Yıl Mahallesinde bir olmak üzere bir zincir marketin 5 şubesinin kapısına kilit vuruldu. Açıklamada, "Ekiplerimizin bugün gerçekleştirmiş olduğu denetimlerde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek, faaliyetlerine ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

BELEDİYEDEN DÜZENLİ DENETİM

Belediyeden yapılan açıklamada, kent merkezinde market ve iş yerlerine zabıta ekiplerinin düzenli olarak gramaj kontrolü, raf-kasa fiyatları uygunluk, hijyen ve düzen denetimi, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat, stokçuluk gibi denetimlerin gerçekleştirildiği kaydedildi.

Ağrı\'da gerekli şartları yerine getirmeyen zincir marketin 5 şubesi mühürlendi

Son Dakika Güncel Ağrı'da gerekli şartları yerine getirmeyen zincir marketin 5 şubesi mühürlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Özlemnur Altay: Dilerim bu zincir marketlerin çoğu böyle mühürü yer ceza yerlerde kafalarına göre raf fiyatı veremezler özellikle Migros Carrefour şok a101 bim hakmar aynı makarna tersten sona doğru birlira fark ederek artıyor bence tanzimler kurulmalı devlet üretici firmalarla toptancılar arada olmadan halka bunu ulaştırması lazım komisyoncu ve fırsatçılar hapis cezası almalı çünkü önümüzdeki 10 sene sonra stokçular yüzünden açlık krizi başlayacak üretim yok tüketim çok 2 5 Yanıtla
  • SERDAR DEMİRCİOĞLU: Ülke geneli hak eden kim varsa gereği yapılır inşallah... Kimse TÜRKIYE CUMHURİYETİ'nden büyük değildir. 3 0 Yanıtla
  • Esra: İyi yaptınız hiçkimse milletin saglıgıyla oynayamaz 1 1 Yanıtla
  • ünal üci: Acaba BM LERE KARŞI SÜREK AVI MI BAŞLADI? 1 0 Yanıtla

Advertisement