Ağrı'da Sünnet Şöleni Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Sünnet Şöleni Düzenlenecek

Ağrı\'da Sünnet Şöleni Düzenlenecek

Ağrı Dernekler Birliği Federasyonunca 6 Eylül'de sünnet şöleni düzenlenecek.

28.08.2017 19:42

Ağrı Dernekler Birliği Federasyonunca 6 Eylül'de sünnet şöleni düzenlenecek.

Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Davut Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için sünnet şöleni düzenleyeceklerini belirtti.

Federasyonlarının ilk etkinliği olacak bu şölende, Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu'nun da desteğiyle 100 çocuğun sünnet ettirileceğini ve tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Tunç, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın şehir turundan, kıyafetlerine, halk oyunları gösterisinden, pastasına, at binmelerinden, konser ve havai fişeklerine kadar tüm hazırlıklar tamamlandı. İnşallah bu programı geleneksel hale getirdikten sonra başka etkinlikler ile halkımıza hizmet edeceğiz. Tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz."

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nazan Mehtap Şefkatli de çocukları mutlu etmenin, en büyük başarı ve hayır olduğunu belirtti.

Çabalarının sadece bu çocuklarla sınırlı kalmayacağını ve her yıl farklı mahallelerdeki çocuklara bu mutluluğu yaşatmak için gece ve gündüz çalışacaklarını dile getirerek, "Genel Başkanımız Nuri Aydemir ve Yönetim Kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu programımıza bütün halkımızı davet ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Sünnet Şöleni Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement