Agü Spor Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Agü Spor Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Davet Etti

Agü Spor Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Davet Etti

Agü Spor Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play off yarı final ilk maçında Kayseri'de Fenerbahçe'yi yenerek büyük avantaj elde ettiklerini belirtti, "Sahamızda yarın saat 16.00'da oynayacağımız Fenerbahçe maçına taraftarlarımızı davet ediyoruz" dedi.

24.04.2015 16:36

Agü Spor Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play off yarı final ilk maçında Kayseri'de Fenerbahçe'yi yenerek büyük avantaj elde ettiklerini belirtti, "Sahamızda yarın saat 16.00'da oynayacağımız Fenerbahçe maçına taraftarlarımızı davet ediyoruz" dedi.

Kadir Has Kongre Merkezi Toplantı Salonu'nda 2 oyuncusu Pınar Demirok ve Whalen ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkanı Ömer Yağmur, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe karşısında daha önce galibiyet elde edemiştik. Artık final oynamak istiyoruz. Daha büyük konuşmak istiyorum ama takımımın da rakibimizin de gücünü biliyorum. Kayseri'ye kupa getirmek istiyoruz. İnşallah, yarınki maçı da alıp, İstanbul'a 2-0'ın vereceği avantajla gitmek istiyoruz."

Pınar Demirok ise Fenerbahçe maçında seyirci desteğine çok ihtiyaçlarını olduğunu dile getirirken şunları söyledi:

"Bu seride 3 defa galip gelen bir üst tura geçiyor. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz ama daha hiçbir şey bitmiş değil. Serinin en önemli maçı bence yarın oynanacak maç. Bu maçı kazanarak, saha avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Maça gelen herkese çok teşekkür ederiz. Ancak, yarın ki maçta seyirci desteğine daha çok ihtiyacımız var. Bütün Kayseri'yi maça bekliyoruz." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Agü Spor Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement