Ahmet Güneştekin Realısme Çağdaş Sanat Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Ahmet Güneştekin Realısme Çağdaş Sanat Fuarı'nda

Ahmet Güneştekin Realısme Çağdaş Sanat Fuarı\'nda

Mark Peer Visser Gallery, 15-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenlenen REALISME Uluslararası Figüratif Çağdaş Sanat Fuarı'nda Ahmet Güneştekin'in eserlerini sergiliyor.

13.01.2015 14:23  Güncelleme: 14:25

20. edisyonu Amsterdam'da gerçekleştirilen REALISME sanat dünyasında figüratif gerçekçi yaklaşımlarla üretilen işleri konu alan tek çağdaş sanat fuarı olma özelliğini taşıyor.

Kökleri 17. yüzyıla Rembrant ve Vermeer'in Altın Çağı'na dayanan figüratif gerçekçi sanat yaklaşımları bugün de yaygın olarak Hollanda'da ve tüm dünyada çağdaş sanatçıların işlerini etkilemeye devam ediyor. 2003 yılında Amsterdam'da düzenlenmeye başlayan çağdaş sanat fuarı REALISME figüratif gerçekçi yaklaşımların görünür olduğu önemli çağdaş sanat etkinliklerinden biri konumunda.

30'a yakın ulusal ve uluslararası galerinin katılımı ile gerçekleşecek çağdaş sanat fuarında Ahmet Güneştekin'in Güneşe Varamayan İkarus, Son Gün, Şahmaran'la Düş, Nemrud'un Sonu işleri, Hollanda ve Belçika'da sanatçıyı temsil eden Mark Peet Visser Gallery'nin standında sergilenecek.

15 Ocak 2015 Perşembe günü açılacak fuarın ön izlemesi 14 Ocak 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Güneştekin Realısme Çağdaş Sanat Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement