Aile İçi İlişkiler İyi Fikir'de Konuşulacak - Son Dakika
Güncel

Aile İçi İlişkiler İyi Fikir'de Konuşulacak

TRT 1 gündüz kuşağında "İyi Fikir" ve "Ana Kuzusu" programları ile "Adını Sen Koy" dizisi ekranlara gelecek.

12.12.2016 11:38

TRT 1 gündüz kuşağı 3 programıyla ekranları renklendiriyor. Hafta içi 5 gün boyunca ekranlara gelen yeni programlar ile ekranlar şenlenecek.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu "İyi Fikir" hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spora, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri ekranlara taşımaya devam edecek.

Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Özlem Balcı'nın sunuculuğunu üstlendiği "Ana Kuzusu" hafta içi her gün 14.30'dan itibaren TRT 1 ekranlarında olacak. Kızların yarışacağı, annelerin oylayacağı 1000 altın ödüllü yarışma; hem öğretecek, hem kazandıracak…

Başrollerinde Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı "Adını Sen Koy" hafta içi her gün 17.00'dan itibaren ekranlarda olacak. Tüm imkânsızlıklara ve zorluklara rağmen Ömer ile Zehra'nın yeşeren aşkı TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İyi Fikir
Ece Erken'in sunduğu, İyi Fikir'de aile ilişkileri konuşulacak. Çocuk ve ergen psikiyatristi Doçent Dr. Seher Akbaş ve Psikolog Serap Duygulu'nun konuk olacağı programda aile ilişkileri hakkında tüm sorular yanıt bulacak. Çocuk psikolojisinden, ebeveyn-çocuk ilişkisine bir çok konunun konuşulacağı programda Ekolojik Yaşam Uzmanı Erkan Şamcı ekolojik temizlik formülleri hakkında izleyicileri bilgilendirecek. İyi Fikir, 13 Aralık Salı günü saat 09.30'da TRT 1 ekranında olacak…

Kızlar Yarışıyor, Anneleri Oyluyor!
Kızların maharetlerini sergilediği ve annelerinin onlara not verdiği Ana Kuzusu'nda heyecan devam ediyor. TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün 14.30'da yayınlanan Ana Kuzusu'nda, 4 kız ve 4 anne, 13 hafta boyunca toplam 1000 çeyrek altını kazanmak için yarışıyor.

Üçüncü haftanın son günü yapılan eleme finalinde yaşanan sürpriz sonucu ilk haftadan bu yana yarışmada yer alan Simge Yılmaz ve annesi Semra Korkmaz, Ana Kuzusu'ndan elendi. Elenen anne ve kızın yerine ise Emire Ertuğral ve annesi Nursen Ertuğral, Ana Kuzusu'nun yeni yarışmacıları oldu.

4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda heyecan devam ediyor. Kızlar, kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yaparak rakiplerinin annelerinden altın almaya çalışacak.

Ana Kuzusu'nun 13 Aralık Salı günü yayınlanacak bölümünde, Elif Gülcanoğlu, elma kurabiyesi pişirecek. Hülya Tosun, doğal temizlik malzemeleri kullanarak avize temizliği yaparken, Emire Ertuğral, mevsimlik çiçek alışverişine çıkacak. Seda Şan'ın görevi ise doğal malzemeler kullanarak kedi evini temizlemek olacak. Gün sonunda kızların görevlerini değerlendiren anneler, bakalım hangi kıza kaç altın verecek? Ana Kuzusu 13 Aralık Salı günü saat 14.30'da TRT 1'de…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aile İçi İlişkiler İyi Fikir'de Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement