AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü - Son Dakika
Güncel

AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü

AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü

AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat, Yeşilli, Ömerli ve Savur belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, seçim çalışmaları boyunca vatandaşlara vadedilen hizmet ve projelerin ivedilikle yerine getirilmesi konusu ele alındı. Alma, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte etkin bir hizmet anlayışını benimseyerek, ilçelerin her bir köşesine ulaştırılacak hizmetlerden herkesin faydalanmasını sağlayacaklarını belirtti.

16.04.2024 12:25

AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat, Yeşilli, Ömerli ve Savur belediye başkanlarıyla görüştü.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Alma, ana gündem maddelerinin seçim çalışmaları boyunca vatandaşlara vadedilen hizmet ve projelerin ivedilikle yerine getirilmesi olduğunu söyledi.

Alma, "AK Parti kurulduğu günden bu yana sürekli yaptığı hizmetlerle gündemde. İnşallah bu süreçten sonra da kazanan ilçe belediye başkanlarımızla etkin bir hizmet anlayışını benimseyerek, farkımızı ortaya koyacağız. Bu kapsamda ilçelerimizin her bir köşesine ulaştıracağımız hizmetlerden 7'den 70'e herkesin faydalanmasını sağlayacağız. Seçim çalışmaları boyunca desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement