AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı İstifa Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı İstifa Etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı İstifa Etti
 Güncelleme: 

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri gerekçe belirtmeden yazılı açıklamayla görevlerinden istifa etti.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

YAZILI AÇIKLAMAYLA DUYURDU

30 Haziran 2014 tarihinde merkezden yapılan atama ile göreve gelen ve aynı yıl yapılan kongrede seçilerek bugüne kadar AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yürüten Çiğdem Demiralp yönetim kuruluyla birlikte istifa ettiklerini yazılı açıklamayla duyurdu.

GEREKÇE BELİRTMEDİ

Demiralp, basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamasında istifalarının gerekçelerine yer vermezken, "AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevimden yönetim kurulu üyelerim ile istifalarımızı vermek suretiyle ayrılıyoruz. Görev yaptığım süre boyunca şahsıma gösterdiğiniz değer ve desteklerden dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım" dedi.

Kaynak: DHA