Kırşehir'de "Siyasi Tarihimizin Kırılma Noktaları Konferansı" - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de "Siyasi Tarihimizin Kırılma Noktaları Konferansı"

Kırşehir\'de "Siyasi Tarihimizin Kırılma Noktaları Konferansı"

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığınca "Siyasi Tarihimizin Kırılma Noktaları Konferansı" düzenlendi.

12.02.2022 10:32  Güncelleme: 14:13

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığınca "Siyasi Tarihimizin Kırılma Noktaları Konferansı" düzenlendi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, partinin konferans salonundaki konferanstan önce konuşan İl Başkanı Seher Ünsal, yakın dönem siyasi tarihin daha iyi öğrenilmesi için bu tarz konferansların önemli olduğunu anımsattı.

Ünsal, "Davetimizi kırmayarak konuşmacı olarak binlerce kilometre yoldan gelerek bizleri onurlandıran KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünsal'a şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konferansta konuşan Prof. Dr. Ahmet Ünsal da Anadolu'yu Anadolu yapan toprakların merkezinde, Anadolu irfanının temellerinin atıldığı şehirde bulunduğu için şeref ve mutluluk duyduğunu vurguladı.

Dünya mazlumlarının umudunun tekrar Osmanlı'nın geleceği olduğunu aktaran Ünsal, "Herkes ne zaman gelecek Osmanlı diye soruyor. Bir programa Yemen'e gittim. İlk soru ne zaman geliyorsunuz. Bosna'ya gittim, siz şimdi tekrar gelmeye başladınız ya, bizlerin umudu daha da arttı diyorlar. Dünya mazlumların umudu Türkiye'dir." ifadelerini kullandı.

Konferansın ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, KKTC Din İşleri Başkanı Ünsal'a hediye takdim etti.

Programa, Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de 'Siyasi Tarihimizin Kırılma Noktaları Konferansı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement