AK Parti'den Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret

AK Parti\'den Belediye Başkanı Akdoğan\'a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Adnan Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ettiler.

22.05.2012 01:35  Güncelleme: 01:33

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Adnan Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, hizmetlerinin devamını diledi.

Niğde AK Parti Teşkilat Başkanları, "3 yıldır Niğde'ye önemli hizmetler gerçekleştiren ve bu hizmetleri günü kurtarmaya değil geleceğe dönük şehrimizin yarınını düşünerek yapan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ederiz. AK Partili Belediyeciliğin farkını ortaya koyan anlayışla hizmetlerini sürdüren Belediye Başkanımız Niğde'mizde ilkleri yaşatacak hizmetlere imza atmış ve atmaya devam etmektedir. Niğde'mizin bugüne kadar yaşamadığı, ulaşamadığı hizmetlere, son 3 yıllık süre içerisinde ulaşmıştır. Ve görüyoruz ki bu hizmetler kesintisiz ve her gün artarak devam etmektedir" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'den Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement