AK Parti'den 'Eşekli' Protesto - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den 'Eşekli' Protesto

AK Parti\'den \'Eşekli\' Protesto

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tepki çeken yeni şehiriçi toplu ulaşım sistemi AK Partili'lerce protesto edildi

07.09.2011 14:54

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tepki çeken yeni şehiriçi toplu ulaşım sistemi, AK Partili'lerce ana caddede eşeklerle protesto edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Ağustos'tan itibaren uygulamaya koyduğu, tramvayın kent içindeki dolmuşlarla entegre edildiği şehiriçi toplu ulaşım sisteminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ilginç bir protesto gerçekleştirdi. Özdilek Alışveriş Merkezi önünden partililer, yanlarında 4 eşekle ana cadde üzerinde yürüyüş yaptı.

Partiler ellerinde 'Eşeklerinizi güle güle kullanın', 'Güneş enerjisi ile çalışan eşek', 'Dolmuştan daha hızlı ulaşım seferleri başlamıştır', 'Konya- Ankara arası 1. 5 saat. Kepez- Konyaaltı 3 saat', 'Antalya Ankara'dan zengin, artık eşeğimiz var', 'Millet inliyor Hoca dinlemiyor', 'Yaparsa Hoca yapar', 'Hocanın dolmuşuna binmektense, Antalya'nın eşeğini tercih ederim' yazılı dövizler taşıdı. Gösteride 'Canınızı sıkmayın sırada 180 eşek daha var' yazılı döviz dikkati çekti. Bunun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın minibüsçülerle tartışması sırasında "Belediyeye 180 otobüs daha alırım" restine karşılık olduğu belirtildi.

Eşeklerin boyunlarına da 'hızlı ulaşım', 'Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa- Konyaaltı' yazıları yer alırken, eşeklerin yularlarından tutarak bazı partilileri üzerine bindiren sahipleri de 'Lara- Fakülte buraya', 'Konyaaltı'na ücretsiz ulaşım', 'Otobüslerden daha hızlı ulaşım' sloganları attı.

'TEK GÜNDEM MADDESİ ULAŞIM'

Çevredeki vatandaşların ve cadde üzerinden geçen sürücülerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen gösteri AK Parti'nin Kepez İlçe Başkanlığı önünde sona erdi.

"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" diyen AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ramazan bayramından itibaren tüm Antalyalıların tek gündem maddesinin ulaşım rezilliği olduğunu söyledi.

Kimle karşılaşsalar 'neden sesinizi çıkarmıyorsunuz, bu işi nasıl engellersiniz, bu işe dur demeniz gerekiyor' diye tepkiler aldıklarını belirten Bahattin Bayraktar, şunları söyledi:

"Tabii ki halkımızın haklı feryadına biz de duyarsız kalamazdık. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yapılan basın toplantılarına ve halkımızın feryadına kulak tıkadı. Biz buradan mesaj vermek istiyoruz. Halkımız feryat ediyor. Hakikaten söylediğimiz gibi Konya- İstanbul 1. 5 saat, Kepezaltı- Konyaaltı 3 saat. Böyle bir duruma geldik. "

Önümüzdeki günlerde okulların açılacağı, yağmurlu günlerin başlayacağına da dikkat çeken Bayraktar, daha sıkıntılı bir sürece girileceğini öne sürdü. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'den 'Eşekli' Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement