AK Parti'den İstanbul'da "Bahar Şöleni" - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti'den İstanbul'da "Bahar Şöleni"

19.03.2015 14:00

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, "21 Mart Bahar Bayramı"nı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenleyeceği "Bahar Şöleni"yle kutlayacak.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, "21 Mart Bahar Bayramı"nı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenleyeceği "Bahar Şöleni"yle kutlayacak.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Bahar Şöleni"ne, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Başkanı Selim Temurci, bütün İstanbulluları Abdi İpekçi Spor Salonu'na davet etti.

Temurci, "21 Mart'ta düzenleyeceğimiz Bahar Şölenimizde 'Biz Birlikte Türkiyeyiz' diyeceğiz. Türkiye'nin bütün değerleri ve bütün renkleriyle İstanbul'dan kardeşliğimizi haykıracağız ve hep beraber eğleneceğiz. AK Parti, bir Türkiye partisi ve İstanbul da Türkiye'nin özeti. Bu şölende de bütün İstanbul, yani bütün Türkiye, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti'den İstanbul'da 'Bahar Şöleni' - Son Dakika


Advertisement