AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın Cem Tv'ye Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın Cem Tv'ye Konuk Oldu

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın Cem Tv\'ye Konuk Oldu

Cem TV’de Celal Toprak’ın ‘Yeşil Ekonomi’ programına konuk olan AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı.

28.02.2014 12:53

Cem TV'de Celal Toprak'ın 'Yeşil Ekonomi' programına konuk olan AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Cem TV'de Celal Toprak'ın sunduğu 'Yeşil Ekonomi' programına konuk oldu. Canlı yayına katılan Aydın, seçim sürecinde yürüttüğü çalışmaları ve projeleri anlattı. 1 Mart Cumartesi günü büyük bir lansman toplantısıyla projelerini tüm Eyüplü'lerle paylaşacaklarını ifade eden Remzi Aydın, "Eyüp vizyon projelerimiz, sosyal ve kültürel projelerimizle dünya inanç turizminin cazibe merkezi olacak. Surların başından Karadeniz'e kadar uzanan geniş sınırlarıyla, tarihi, kültürü ve İslami değerleriyle Türkiye'nin "Manevi Kalbi" olan Eyüp'ü bir dünya kenti yapacağız" dedi.

Aydın, çok eski bir yerleşim yeri olan, İstanbul'un fethinden sonraki ilk ilçelerinden Eyüp'ün tapu sorunlarının yüzde 90 itibariyle çözüldüğünü de ifade ederek, şunları söyledi: "Eyüp çok eski bir yerleşim yeri olduğundan mülkiyet sorunları yaşanıyordu. Ancak son beş yılda yapılan çalışmalarla buradaki vatandaşlarımız tapularına kavuştular. Kemerburgaz bölgemizdeki 18 planla ilgili mülkiyet sorunlarını da çözüyoruz. Vatandaşlarımızla sık sık biraraya gelerek gerçekleştireceğimiz projelerimizi onlarla paylaşacağız. Belediye başkanlığı görevine gelirsek inşallah önümüzdeki süreçte hem bu tarihi dokuyu ve kimliği korumak ama öte yanda da modern, daha yaşanabilir ve sağlıklı mekanlar yaratmak adına daha çok yerinde dönüşümle ilçeyi ihya etme yoluna gideceğiz. Zaten başlayan büyük vizyon projeler sayesinde metro, hafif raylı sistem, teleferik projeleriyle Eyüp çok daha önemli yerlere gelecek." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın Cem Tv'ye Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement