AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'un Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'un Sağlık Durumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş\'un Sağlık Durumu

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan, Kurtulmuş'u arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

28.11.2013 02:00  Güncelleme: 08:10

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, sıvı kaybına bağlı olarak tansiyonu yükselen ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kontrollerin ardından serum verilen Kurtulmuş, odasında istirahat etmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan ile çok sayıda bakan ve milletvekili de Kurtulmuş'u arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'un Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement