AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un sağlık durumunun iyi olduğu ve yarın hastaneden taburcu edilmesinin planlandığı bildirildi.
Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurtulmuş, dün akşam saatlerinde baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü şikayetiyle Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.
Yapılan muayene ve değerlendirme sonucunda Kurtulmuş'a, hastane hekimlerinin önerisiyle, kampamlı check-up yapıldığı belirtilen açıklamada, "Check-up kapsamında koroner anjiografi uygulanan hastamızın sağlık durumu iyi olup, yarın taburcu edilmesi planlanmaktadır" ifadelerine yer verildi. - Ankara
Son Dakika › Güncel › AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'un Sağlık Durumu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.