AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven'in Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven'in Toplantısı

AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven\'in Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Terör yaklaşık 40 yılı aşkın süredir başımıza olan bir beladır.

02.11.2016 16:05

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Terör yaklaşık 40 yılı aşkın süredir başımıza olan bir beladır." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, parti binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Hakkari'deki operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Nuri Başaran ve Piyade Uzman Çavuş Fatik Ak'a başsağlığı dileğinde bulundu.

Terörün geçmişten gelen bir mesele olduğunu belirten Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"Terör yaklaşık 40 yılı aşkın süredir başımıza olan bir beladır. AK Parti iktidarından önce olan terörle mücadele ile şimdiki terör ile mücadeleyi vatandaşlarımızı çok iyi biliyor. Özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra hükümetimiz, operasyonlara çok ciddi anlamda hız vermiştir. Bu kış da teröre son vermek adına hazırlıklar yapılmaktadır. Son terörist imha edilinceye, son silah gömülünceye kadar bu mücadele en şiddetli şekilde devam edecektir. Sadece PKK değil, FETÖ ve DAEŞ'la da mücadelemizde sonunda kadar devam edecektir"

Yurdunuseven, daha sonra Cumhuriyet gazetesine yapılan gözaltı kararları ile ilgili sorulan soru üzerine, "Basının her zaman özgür olmasından yanayız ama bir basın özgür olacağım adına teröre destek veriyorsa, devlete ihanet ediyorsa, bununda gereği yapılmalıdır. Burada baskı gazeteye değil, bu gazeteyi kötüye kullanan terör içeren suçlara destek veren ilgili kişileredir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven'in Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement