AK Parti Karşıyaka'dan Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

AK Parti Karşıyaka'dan Sünnet Şöleni

AK Parti Karşıyaka\'dan Sünnet Şöleni

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, toplu sünnet şöleni ile 65 çocuğun ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

03.10.2012 13:19

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Bostanlı Altınbalık Restoran'da gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni ile 65 çocuğun ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin ev sahipliği yaptığı organizasyonda, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz'ın yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları, teşkilat mensupları ve sünnet çocuklarının ailelerinden oluşan yaklaşık 600 kişi, erkekliğe ilk adımını atan çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Yöresel halk oyunları gösterileri ve çocuklar için hazırlanan çeşitli animasyonların yer aldığı şölende, sürpriz konuklardan biri de Pop Star Armağan Uzun oldu. Bir saati aşan sahne performansıyla göz dolduran ve programa katılanları coşturan Armağan, yaptığı konuşmada organizasyona katılımından duyduğu memnuniyeti ve benzer organizasyonlarda her zaman yer almaya hazır olduğunu belirtti.

Programda konuşan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni ile çocuklar ve ailelerin mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadığını ifade ederek, "AK Parti Karşıyaka Teşkilatı olarak, çocuklarımızın her türlü ihtiyacında elimizden geldiğince yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da devam edecek. Çocuklarımızın ailelerine de bu organizasyonda bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Seçim ya da oy önemli değil. Önemli olan gönüllerimizin bir olmasıdır. Bu bize yeter" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Karşıyaka'dan Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement