"Çocukların Bulunduğu Bir Eve Ses Bombası Atılması Çirkin" - Son Dakika
Güncel

"Çocukların Bulunduğu Bir Eve Ses Bombası Atılması Çirkin"

AK Parti Van İl Başkanı Aras, "Çocukların bulunduğu bir eve ses bombası atılması çirkin bir hadisedir. Bu olayı lanetliyor ve kınıyoruz." dedi.

23.01.2014 23:32  Güncelleme: 00:07

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, "Çocukların bulunduğu bir eve ses bombası atılması çirkin bir hadisedir. Biz teşkilat birimleri olarak bu olayı lanetliyor ve kınıyoruz" dedi.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Şerefiye Mahallesi Tarlabaşı 1. Sokak'ta bulunan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'a ait eve kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce gerçekleştirilen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

İl başkanı Aras, Gülaçar'ın aday olarak seçilmesinden sonra çeşitli saldırılara maruz kaldıklarını anımsatarak, saldırının, rahatsız olan çevrelerce yapıldığını öne sürdü.

Gülaçar ve partililerin, dün BDP'li bir grubun saldırısına maruz kaldığını anımsatan Aras, şöyle konuştu:

"Bugün de başkanımızın evine 2 ses bombası atıldı. Bunlardan biri patladı, diğeri patlamadı. Bu tür hadiselerin bütün amacı bizi sindirmek, çalışmalarımızdan vazgeçirmektir. Allah'ın izniyle bu tür hadiseler bizi yolumuzdan alıkoymayacaktır.

Akşam saatlerinde atılan ses bombası çok manidardır. Çocukların bulunduğu bir eve ses bombası atılması çirkin bir hadisedir. Biz teşkilat birimleri olarak bu olayı lanetliyor ve kınıyoruz. Bu tür hadiseler, Van'a hizmet etmeyi engellemek amacıyla yapılıyor."

Bir gazetecinin, saldırıda herhangi bir yaralı olup olmadığı yönündeki sorusuna Aras, "Herhangi bir yaralanma olmadı. Ucuz atlattık ama bundan sonraki hadiseler noktasında emin değiliz. Önümüze ne gibi engeller çıkaracaklarını bilemiyoruz. Biz ezberi bozan çalışmalar yapmaktayız. Bu da birilerini rahatsız etmektedir" yanıtını verdi.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gülaçar da AA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, saldırıya ilişkin detaylı açıklamayı yarın yapacağını ifade etti.

Bu arada, saldırı sonrasında Gülaçar'a ait evin önünde toplanan bir grup AK Parti'li, Gülaçar lehine slogan atarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Çocukların Bulunduğu Bir Eve Ses Bombası Atılması Çirkin"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Çocukların Bulunduğu Bir Eve Ses Bombası Atılması Çirkin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • beni yazımdan tanır tanıyan: kalite asla tesadüf değildir. lafım çoktur, hepsini cebimde taşıyorum ama harcamam... sözlerim sadece anlaya bilene..... (en güçlü iki savaşçı; sabır ve zaman...) 1 0 Yanıtla

Advertisement