AK Parti Sözcüsü Çelik: "Sri Lanka'daki Terör Eylemini Hiç Kimse Müslümanları Taciz Etmek İçin... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Sri Lanka'daki Terör Eylemini Hiç Kimse Müslümanları Taciz Etmek İçin...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

- AK Parti'nin Kızılcahamam kampı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları ANKARA - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin Kızılcahamam kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

- AK Parti'nin Kızılcahamam kampı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları

ANKARA - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin Kızılcahamam kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

(2)

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Açık bir şekilde lanetlediğimiz, kınadığımız Sri Lanka'daki terör eylemini hiç kimse Müslümanları taciz etmek için kullanmamalıdır. Yeni Zelanda Başbakanının ve siyasetçilerinin tavrını herkesin örnek alması gerekir."

Kaynak: AA